Wie zijn wij

Erik Voordewind

Taxateur

Mijn naam is Erik Voordewind, sinds 1999 actief in het onroerend goed en in 2004 be√ędigd als taxateur.

In 2009 heb ik mijn droom verwezenlijkt door Voordewind Taxaties op te richten en onze opdrachtgevers te helpen aan een taxatierapport waardoor ook zij hun droom kunnen waar maken, denk aan een financiering voor een nieuw huis, verbouwing, bedrijfspand of andere hypotheek. Kortom met veel enthousiasme regel ik uw taxatierapport.

Ondertussen heb ik veel ervaring opgedaan en taxaties gemaakt van woonhuizen, appartementen en bedrijfspanden in heel Amsterdam en omgeving.

Het voordeel van ons kantoor is dat wij alleen maar taxeren en daardoor snel uw rapport kunnen aanleveren.

Sinds 2016 vorm ik samen met Michelle als commercieel binnendienst medewerker een hecht team. U zult haar aan de telefoon krijgen voor het maken van een afspraak of informatie aanvragen.

Michelle Oosterwijk

Secretaresse

Ik ben Michelle Oosterwijk en sinds 2016 werk ik bij Voordewind Taxaties als commercieel binnendienst medewerker en met veel plezier.

De werkomgeving van een taxatiebureau was compleet nieuw voor mij toen ik hier begon maar ondertussen ben ik van mening dat deze baan mij voldoende uitdaging, afwisseling en sociaal contact biedt.

Met mijn administratieve werkervaring in de afgelopen jaren en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling denk ik dat ik u goed van dienst kan zijn wanneer u informatie wilt ontvangen of een taxatie wilt inplannen.