Agnes Heutz – Assistent taxateur

Na mijn middelbareschooltijd ben ik naar Amsterdam verhuisd om te gaan studeren en werken en ben hier nooit meer weggegaan. Ik heb in de loop der jaren in verschillende stadsdelen gewoond waardoor ik de stad op mijn duimpje ken. Dit kwam goed van pas bij mijn vroegere werk als makelaar en nu nog steeds.

Uitdaging

Na een aantal jaren als makelaar te hebben gewerkt ben ik in 2011 ook een samenwerking met Erik aangegaan om de uitbreiding van Voordewind Taxaties mogelijk te maken. Dat beviel zo goed dat ik mij daar fulltime mee bezig ging houden. En nog steeds met veel plezier.

Werkzaamheden

Binnen het Voordewind-team hou ik mij onder andere bezig met het voorbereiden van het te taxeren object. Zo beoordeel ik de eigendomsdocumenten, kadastrale aantekeningen, bestemming, bodeminformatie, de financiële staat en (bijvoorbeeld) de onderhoudsprognose die bij een appartement horen.

Onderbouwde waardering

Daarnaast doe ik marktonderzoek naar vergelijkbare woningen die in de markt staan. Bovendien zoek ik vergelijkbare woningen die verkocht zijn om als referentie en ter onderbouwing van de waarde te gebruiken. In samenspraak met Erik, die de opnames van de woning doet, bepalen we zo een goed onderbouwde waarde. Samen met Michelle werken we aan de verschillende onderdelen van het proces om zo tot een optimaal resultaat te komen: een onafhankelijke goed gefundeerde onderbouwde waardering van uw woning.

Neem contact op

Vul hieronder ons contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.